tisdag 10 augusti 2010

Okej, dags att ta upp den här bloggen igen...

lagomt när jag säkert tappat de få stackars läsarna jag en gång, hade så känns det dags att starta upp här igen...




Om det är någon.. en endaste en som är kvar, så tackar jag ödmjukast för tålamodet.








Okej en snabb uppdatering, har haft semester, en både bra och förfärlig på samma gång.

Den braa delen innefattar Ryssvärme, sol och en härlig fjällsemester. Det var trots allt ganska dåligt väder med många mörka moln, ordentliga regnskurar och mycket mygg men trots det en sagolik natur och en superperfekt stuga. Vi åkte 110 mil inklusive en snabbtur in i NORGE, på tre dagar så det var en semester med fart fast utan stress.
Bäst var nog ändå stekenjokk, med dessa ofattbara vidder. All denna oanvända luft, all denna plats, denna rofyllda ensamhetskänsla som känns så behaglig. Molnen kändes så nära, så om man bara sträckts sig det allra minsta, så har man känt molntussarna mellan fingrarna..
Drömmen är att någon gång få åka dit och vandra, bara gå dit näsan pekar.




Den dåliga delen innefattar en person i min närhet som hunnit med att hota med självmord, åka polisbil till psyk och tvångsavgiftas, trots det fortsatt supa, haft en polisanmälan över huvudet, pga telefonterror och sextrakasering, nästan blivit av med jobbet och lägenheten pga uppkäftighet... Allt detta medans mängder av skuldkastning och tyck-synd-om-mej känslor haglat via skickade sms och oskickade tysta uteblivna.

Inga kommentarer: