lördag 8 januari 2011

Tomteutrotning

står på schemat i dag, är less på det röda och det passar bra idag... eftersom Husse ska ut med sina skoterkörarekompisar och köra upp leden som snöat igen innan det snöar ännu mer...( känns lite som monent 22) ... men jag lämnar nog adventsljustakarna i fönstren ett tag till... fast om jag byter gardiner så ser det kanske lite fånigt ut... ahh  det visar sig väl hur det blir...

4 kommentarer:

Charlotte sa...

Här åkte allt som påminner om julen redan på nyårsdagen....annars brukar jag iaf vänta till trettondagen....men jag vart totalt tvärless!

Hoppas det går bra med utrotningen!

Kramar! C

therese sa...

Konstigt att det är så roligt att ta fram... boa med ljusstakar i fönstren, röda tunga gardiner, röda stora bumlor, snören, rysch och pysch. Tomtar och hjärtan överallt... men guuuu' så träligt att ta bort.

Nonne sa...

Snön lyser röd bakom knuten, för där ligger tomten skjuten......Man ska mota olle i grind och inte släppa in honom över huvud taget!

therese sa...

nää, nu är du lite tråkig, jag gillar JULEN, men jag gillar också påsk, midsommar, och alla andra högtider... Jag tycker dessutom att det är roligt att pynta och boa, det tråkiga är att ta bort det bara..