torsdag 21 oktober 2010

Praktiken denna vecka

 innebar även den, att gjuta i epoxyplast men denna gång var det inte proteshylsor utan benskenor.... inte direkt snabbgjort, ska jag tala om först ska man fixa ett distansmatrial, inget som kommer att sitta kvar på fädig produkt, men trots allt inget att slarva med pga man gjuter över det och alla skarvar syns för tid och evighet i plasten, så det gäller att slipa och limma snyggt....


Sedan är det snarlik procedur som proteshylsorna eller...eh, inte förresten... här tejpas kolfiberremsor på emellan lagren av glasfiberstrumporna...  men den gelantinliknande strutarna är de samma som förrut. Min strut lyckades dessutom att spricka och gå sönder men min klurige superhjälte till handledare fixade till det i ett nafs... Jag tror han kan allt!!

Jag hade dessutom AF på besök, men vad det mötet gick ut på mer än att jag ev skulle få stanna kvar där på praktik (vilket jag trodde var en förutsättning och klargjort innan jag började där) kan jag inte för mtt liv komma ihåg... Jo, jag ska nog kanske nästa vecka eller nästa vecka därpå börja med att utöka tiden med en dag till... men vilken dag vet jag inte, det lutar åt torsdagar men det var upp till mej att bestämma.

2 kommentarer:

Charlotte sa...

Vilken procedur!
Där antar jag att man måste vara MYCKET noga.

Sååå, får du vara kvar där nu då el inte?
Hur blir det med Startpunkten-kvar el inte?

Kramen!

therese sa...

det vet man inte... får väl vara kvar tills den 8 dec iaf... Jag går över till FAROS den 23/12 vad jag begriper?! ;/