fredag 3 april 2009

Dagens summering

Husse som jobbat in fredagen genom att jobba 14-00 mån -tors, började sin dag med att än en gång försöka hämta veden han högg i måndags. Han tomkörde spåret ett par gånger först, det var mjukt men det höll. Men sedan när han kom med fullt lass på doningen så kom han över åbron och en liten bit till sedan var det stopp... Då, skam den som ger dig, tog han baklastar'n och plogen och tog upp en väg rakt över lägdan. Där efter så stroppade han skoterdoningen och drog upp den en bit till. Han lämnade visserligen doningen där nere men jag tror att han läget under kontroll för sen kom han upp till mej och var redo att åka till stan.

Vi har, i värsta aprilvädret, spöregn som senare övergick till snöfall, varit och hämtat beg fönster. Till en framtida inglasning av altanen. Vi lastade hela släpvagnen full och har kört runt, kors och tvärs, hela dagen utan presening. Dessutom är våran byväg som en lervällig just nu, gissa hur som fönstren såg ut när vi kom hem...

Vi passade på, när vi ända skulle veckohandla, att leta efter handtag och knoppar till köket, som har fått upp alla skåpluckorna föresten.

Nu är det bara lådorna som fattas, som jag målade första varvet på innan vi for till stan.

Inga kommentarer: